Toegankelijkheid

Skip to main content

Informatieavond Hogere waarde geluid

Op dinsdagavond 3 oktober 2023 organiseren wij in Het Diggelschip een informatieavond over de mogelijke geluidseffecten van de planontwikkeling Oostpolder. Medio november

  

volgt nog een tweede avond.

Voor dit belangrijke thema hebben wij Ate Westra gevraagd om nog beter vanuit het belang van de betrokken inwoners mee te kijken en te lezen en ons te adviseren. Ate is milieu-en geluidsdeskundige en heeft zich gespecialiseerd in geluid.

Het programma voor die avond:

19.30 uur        Welkom en stelt Ate Westra zich aan u voor

19.40 uur        Presentatie met de mogelijkheid om vragen te stellen

20.30 uur        Tijd voor individuele gesprekken

 

Het Diggelschip is om 19.15 uur open.

 

Hogere waarde geluid

Het onderzoek naar de mogelijke geluidseffecten van het plan en de maatregelen om het te beperken zijn momenteel in volle gang. De definitieve resultaten daarvan zijn in november bekend. Maar wel is al helder dat er hoogst waarschijnlijk een hogere geluidwaarde moet worden vastgesteld. Eind november gaan wij een informatiebijeenkomst houden over de resultaten van het geluidsonderzoek.

Vooruitlopend daarop organiseren wij al vast een informatieavond. Doel van deze avond is:

  • Inzicht te geven in de aanpak van het vraagstuk
  • wat er qua geluid onderzocht wordt
  • hoe het geluid onderzocht wordt
  • aan welke (compensatie)maatregelen er gedacht wordt
  • wat een hogere geluidwaarde is
  • hoe de procedure verloopt

Wij hopen u op 3 oktober te mogen begroeten en we zouden het fijn vinden dat u zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  vooraf aanmeld. Wanneer u interesse heeft maar u 3 oktober niet aanwezig kunt zijn, de presentatie zetten wij op 4 oktober op de website. U kunt met uw vragen altijd contact met ons opnemen.