Toegankelijkheid

Skip to main content

Donderdag 30 november informatieavond voorgenomen Besluit Hogere waarden geluid

Afgelopen week hebben ongeveer 120 adressen rondom de Oostpolder een uitnodiging ontvangen voor de informatieavond Besluit Hogere waarden geluid. Deze adressen (woningen) krijgen binnenkort te maken met dit besluit en de gevolgen hiervan.

 

Deze avond is de opvolger van de informatieavond over dit onderwerp op 3 oktober jongsleden. Naast de mensen die een uitnodiging per post ontvangen hebben is de avond ook toegankelijk voor bewoners en belangstellenden die geen brief hebben gehad.

Wat kunt u verwachten op deze avond?

  • Een informatieve presentatie over de betekenis en de achtergrond van het besluit tot Hogere waarde geluid.
  • Uitleg over wie dit besluit neemt en waarom het noodzakelijk is voor de regio.
  • Vooral, wat betekent dit specifiek voor u en uw woonsituatie.
  • Inzicht in de procedures die hierbij horen en hoe we hierover met u in gesprek gaan.
  • Een toelichting op de hoogte van de vastgestelde hogere geluidswaarde voor uw woning, die u binnenkort in de vorm van een brief (beschikking) in uw brievenbus zal ontvangen.
  • Daarnaast willen we benadrukken dat de vervolgstappen maatwerk vereisen. Dit betekent dat we in de toekomst individuele gesprekken zullen voeren om samen met u te bespreken wat de hogere geluidswaarde concreet in uw geval betekent en welke maatregelen er eventueel genomen moeten worden.

De informatieavond vindt plaats op:

Datum:            donderdag 30 november 2023

Tijd:                 Inloop vanaf 19.15 uur, aanvang om 19.30 uur, en we streven naar een afronding om 21.30 uur.

Locatie:           Nijlicht, Schildweg 16, Eemshaven.

Bovendien willen wij u informeren dat de presentatie deze avond ook via een livestream te volgen is en op video wordt vastgelegd. Als u niet in staat bent om persoonlijk aanwezig te zijn, kunt u de presentatie en video later terugkijken op onze website: www.hetdigitalediggelschip.nl

Wilt u ons uiterlijk maandag 27 november laten weten of u komt? Wij kunnen de avond dan goed voorbereiden. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via Janet Oldeman (06 150 68 229) / Petra Wetterauw (06 527 61 695)