Toegankelijkheid

Skip to main content

Toekomstige natuur omgeving Oostpolder

Een eenzame klaproos met op de achtergrond bedrijvigheid. Een groot contrast. Een contrast dat in de toekomst niet zo groot hoeft te zijn. U kunt namelijk een bijdrage leveren aan het inspiratieboek biodiversiteit; een boek met suggesties over de toekomstige natuur in de omgeving van de Oostpolder. Hoe brengen we verscheidenheid aan in plant en dier in de omgeving? Wat maakt de omgeving rijker? U mag het zeggen.

De ontwikkeling van de Oostpolder biedt namelijk kansen voor het versterken van de biodiversiteit. Met een bijdrage vanuit het Stimuleringsfonds voor creatieve industrie werkt Bureau Waardenburg, een bureau voor ecologie en landschap, het ‘inspiratieboek biodiversiteit’ voor de Oostpolder uit. Het inspiratieboek komt vol te staan met tips en suggesties, die we in het masterplan voor de Oostpolder kunnen gebruiken. Via deze link: Gevraagd: uw ideeën over biodiversiteit en leefbaarheid (arcgis.com) kunt u doorgeven welke ideeën u heeft. Daar zijn enkele velden om in te vullen over uw idee. Daarbij kunt u ook de locatie waar het om gaat op de kaart zetten. Dat kan tot en met maandag 15 november 2021 12:00 uur. Als u iets persoonlijk wilt toelichten of aanvullende bijlagen wilt opsturen, kunt u ook mailen naar Tom van den Oetelaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast hartelijk bedankt voor uw inbreng. Mocht u interesse hebben om in het verdere planvormingstraject mee te blijven praten / denken, dan kunt u zich nog steeds aanmelden voor de gesprekstafels.